Međimurje Press
Udruge

17. Državno športsko natjecanje hrvatskih branitelja domovinskog rata liječenih od PTSP-a!

Od 24.-26.09.2021. godine u Uvali  Scott kod Kraljevice održano je 17. Državno športsko natjecanje hrvatskih branitelja  Domovinskog rata liječenih od PTSP-a. Republike Hrvatske. Na natjecanju  su nastupile 21 ekipa županijskih udruga, koje su svoja znanja i vještine odmjeravale u  sportskim disciplinama;šahu, stolnom tenisu, elektronskom pikadu i streljaštvu zračna puška. U fer i sportskoj borbi,   ali napetoj do samom kraja, ekipa Međimurske županije postigla je zapažene rezultate,  a pogotovu u streljaštvu ( Valjak, Špiranec, Tkalčec) gdje su zauzeli u ekipnom plasmanu 2. mjesto dok je u pojedinačnoj konkurenciji Čedomir Valjak osvojio  treće mjesto.

Udruga hrvatskih  branitelja domovinskog rata liječenih od PTSP-a Međimurske županije za pruženu humanitarnu pomoć hrvatskim braniteljima  pogođenim potresom na Banovini od  Udruge grada  Gline primila je zahvalnicu za doprinos i  nesebičnu pomoć u tim teškim trenucima.

Posebnu zahvalu upućujemo  Ministarstvu hrvatskih branitelja, Međimurskoj županiji, Gradu Čakovcu i Međimurje plinu d.o.o. Čakovec,  koji su nam financijski pomogli  opremiti ekipu i omogućili sudjelovanje na natjecanju.

Predsjednik

Slobodan Novak

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja