Međimurje Press
Udruge

Andreja Knežević nova predsjednica Upravnog odbora Zaklade Katruža!

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ aktivno je krenula u 2021. godinu te su članovi Upravnog odbora održali dvije sjednice na kojima je dodijeljeno 16 pomoći u vrijednosti od 65 000 kuna.

Već punih dvadeset godina „Katruža“ pruža pomoć građanima s područja Međimurke županije za potrebe liječenja, rehabilitacije, operacija, nabave pomagala i lijekova kada zdravstveno osiguranje ne podmiruje troškove ili ih ne podmiruje u cijelosti.

Na sjednici održanoj 7. siječnja 2021. godine dodijeljena je jedna pomoć u iznosu od 15.000,00 kuna, a na 196. sjednici održanoj 3. veljače 2021. godine dodijeljeno je 15 pomoći  u ukupnom iznosu od 48.199,00 kuna. Nakon uspješnog predsjedanja Upravnim odborom Katruže, Miroslavu Horvatu, dr.med. završen je mandat, a članovi su za novu predsjednicu izabrali Andreju Knežević, mag.pharm., ravnateljicu Ljekarne Čakovec. Članovi Upravnog odbora ostaju Miroslav Horvat, Danica Pongrac-KrhačEmil VibovićMislav ČonkašBožena Malekoci Oletić  i Štefica Martinez, dok je upravitelj Zaklade i dalje župan Međimurske županije Matija Posavec.

Članovi Upravnog odbora Katruže upućuju zahvale svim dobrim ljudima koji na bilo koji način pomažu rad Zaklade. Samo zahvaljujući njima Zaklada može pomagati onima koji je to najpotrebnije, našim bolesnim sugrađanima.

Elena Govedić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja