Cjeloživotno učenje

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetetom Međimurske županije aktivno se uključilo u obilježavanje „12. tjedna cjeloživotvno učenja“.

Tjedan cjeloživotnog učenja je nacionalna obrazovna kampanja, čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti učenja i obrazovanja. Radi se o UNESCO-ovoj inicijativi koja je pokrenuta 1999. godine, a svake godine obilježava se u brojnim zemljama na svim kontinentima kako bi se senzibilizirala javnost za cjeloživotno učenje, promicala kultura učenja te potaknula osobna motivacija.

U sklopu programa „Ponudimo više“ u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područni ured Čakovec, pod vodstvom Saše Škode, Društvo je održalo radionicu na temu „Cjeloživotno učenje“. Ovom radionicom sudionike se motiviralo da se uključe u neki oblik učenja, kao što su tečajevi, radionice, predavanja i slično. Tijekom radionice sudionicima se prenijela poruka o važnosti obrazovanja i učenja. Tako su predstavljeni pozitivni primjeri cjeloživotnog učenja, kojima se uspjeva ostvariti pozitivna promjena u životima korisnika.

(Katarina Drk)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*