Dokumentarni film “Fenomen iscjeljenja” u Čakovcu

Film se sastoji u tri djela i traje 292 minute uključujući i dvije pauze , i organizira ga Krug prijatelja Brune Grőninga- to je udruga za prirodnu pomoć, koji djeluje isključivo volonterski.

DOM SINDIKATA, Trg Republike 1, 40 000 Čakovec, subota 19.05.2018.  od 15:00-20:00 sati. 

Film impresivno prikazuje događaje nakon 1959. g.Gledatelji vide kako se razvijalo djelo Brune Gröninga nakon njegovog odlaska i koliko se danas događa pomoći i iscjeljenja duhovnim putem – bez obzira na vjeroispovijest, boju kože, jezik ili kulturu.

Uzbudljivi intervjui, stručna mišljenja liječnika i osobna izvješća prijatelja Brune Gröninga iz mnogih zemalja, oslikavaju široku sliku velikog Kruga prijatelja. Fenomen iscjeljenja je film u 3 dijela (98/92/102- ukupno 292minute).

Iscjeljenja se nastavljaju i dalje. 1950-ih godina Bruno Gröning je zbog nevjerojatnih iscjeljenja bio na naslovnicama širom svijeta. Nakon što je umro 1959. g., mnogi su vjerovali da se pomoći i iscjeljenja više neće događati. No u stvarnosti se događa potpuno suprotno, zahvaljujući učenju Brune Gröninga danas ljudi dobivaju pomoći i iscjeljenje.

Lokalne zajednice postoje na svim kontinentima, u više od 120 zemalja svijeta i osnivaju se nove. Krug prijatelja Brune Gröninga osnovala je Grete Häusler, 1979 godine i danas je to jedna od najvećih svjetskih udruga za pomoć i iscjeljenje duhovnim putem u svijetu. Preko 13000 volontera radi neumorno.

Liječnici i drugi zdravstveni djelatnici Medicinsko – znanstvene stručne grupe (MWF) u Krugu prijatelja Brune Gröninga, održavaju predavanja diljem svijeta.

2013.g. Krug prijatelja Brune Gröninga dobio je nagradu Stup mira od Društva za molitvu za svjetski mir (WPPS) koji je pridružen Ujedinjenim narodima (UNO)..

Ulaz slobodan, a za dobrovoljne priloge smo zahvalni..

Organizira: Krug prijatelja Brune Grőninga.

Film traje 5 sati s 2 pauze.

Kontakt 095/878-8523, 098/901-9593

www.bruno-groening.org

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*