Humanitarna akcija za Udrugu POGLED

Na prostorima Gradskih bazena „Marija Ružić“ u Čakovcu, danas je održana konferencija za novinare povodom akcije Lions kluba „Zrinski“ Čakovec pod nazivom „Pogled na golf“.

Riječ je o humanitarnom projektu putem kojeg se skuplja novac za potrebe rada Udruge za autizam „Pogled“. Na konferenciji će govoriti predstavnici Lions kluba „Zrinski“ Čakovec i Udruge za autizam „Pogled“ Nedelišće.

Tom prilikom MILJENKA TOPLEK predsjednica Lions kluba “Zrinski” s veseljem je najavila humanitarnu akciju koju organiziraju njene kolege kao i članovi LEO kluba. Rekla je kako će tom prilikom darovati djecu u svrhu nabavke igara, opreme za vanjska igrališta i za što bolju edukaciju i rehabilitaciju djece  za što brži oporavak. Pozvala je građane da se okupe 10.svibnja od 10 do 18  sati u što većem broju, a kupnjom ulaznice od 30 kuna da pokažu svoje humanitarno srce. 

Predsjednik Izvršnog odbora DALIBOR KUHTA pohvalio ej prošlogodišnju akciju, pozvao roditelje djece s autizmom, a najavio dobru atmosferu uz langoše, grah. Naznačio je važnost ovakvih humanitarnih akcija pogotovo što pomagala i rekviziti imaju svoj vijek trajanja i uvijek su dobrodošli. Glavni cilj je opremiti vanjsko igralište te terapeutima omogućiti kvalitetna pomagala kako bi rad s djecom bio učinkovitiji.

MIODRAG NOVOSEL direktor GKP Ekom izvijestio je da će se natjecanje održati bez obzira na vremenske uvjete. Golf igralište je spremno i očekujemo više od 100 sudionika koliko ih je bilo prošle godine. Najavio je ovaj “golferski susret” poželjnom humanitarnom akcijom u kojem i djeca s autizmom imaju što pokazati.

(rd)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*