Božićno darivanje hrvatskog branitelja Florijana Novaka iz Čakovca

U organizaciji HVIDR- a Jug Čakovec i njenog predsjednika Pave Jazvića, danas je povodom božićnih blagdana obiđen branitelj i invalida Domovinskog rata Florijana Novaka iz Čakovca.

Tom prilikom predani su mu prehrambeni proizvode kako se Floki ne bi osjećao usamljen u ovo Božićno vrijeme. Florijan Novak bio je pripadnik HV, HOS-a i 7. GB PUMA. Ima status Hrvatskog vojnih invalida  i u proceduri je rješavanje njegove braniteljske mirovine.

Ovom prilikom gospodin Jazvić zahvaljuje se u Florijanovo ime svima onima koji su pomogli nabavu prehrambenih proizvoda i na taj način barem malo uljepšali život Florijanu.

Zahvalio se Gradu Čakovcu i Međimurskoj županiji koji su pomogli dodjelom donacija tijekom ljetnih mjeseci i na taj način riješili dugove koje je Florijan imao prema davateljima režija i stanodavcu te gospodinu Robertu Puji koji je pisao zamolbe i na taj način posredovao u postavljanju struje u Flokijev stan.

Ovom prilikom HVIDR-a Jug Čakovec, svim građanima grada Čakovca i Međimurske Županije a posebno članovima udruge i njihovim obiteljima želi sretan i blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu Novu 2018.godinu.

(mp)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*