medjimurjepress@gmail.com

Donacija 2 kutije “Kuc-kuc! Priča je unutra”

Centar Pričaj mi iz Zagreba donirao Odjelu za pedijatriju Županijske bolnice Čakovec 2 kutije „Kuc-kuc! Priča je unutra“. 

Kutija „Kuc-kuc! Priča je unutra“ didaktički je proizvod namijenjen djeci i odraslima, a sadrži nekoliko dijelova koji daju prijedloge za zajedničko provođenje vremena i potiču na kreativnu igru i zabavu. U središtu proizvoda je problemska priča za djecu koja obrađuje temu komunikacije na djeci blizak način. Problemsku priču nadopunjuju tekstovi za odrasle koji donose ideje za razvoj komunikacije na kreativan način – pomoću lutke.  

Proizvod su osmislile tri psihologije Centra Pričaj mi u suradnji sa stručnim suradnicima. Svi sadržaji temelje se na znanjima iz područja dječje razvojne psihologije i psihologije roditeljstva, a dodatno su obogaćeni kreativnim rješenjima koja potiču socio-emocionalni i kognitivni razvoj djeteta. 

Donirane kutije biti će od velike pomoći malim bolesnicima u skraćivanju i uljepšavanju trenutaka provedenih u bolnici, ali i roditeljima, osoblju i volonterima na Odjelu.

Ovu hvale vrijednu donaciju u ime Centra Pričaj mi predala je Mateja Šegović, dr.med..

(Lana Križarić, dipl.iur.,struč.spec.oec.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*