Donacija Županijskoj bolnici Čakovec

ŽB Čakovec obavještava da je tvrtka LOGISTIKA VIOLETA d.o.o. iz Sv. Ivana Zeline donirala Odjelu rodilišta s rađaonom i patologiju trudnoće Županijske bolnice Čakovec baby pelene i baby maramice. Donirani materijali namijenjeni su za podjelu ženama koje borave na Odjelu čine bi mi se uljepšao boravak u Županijskoj bolnici Čakovec. Ukupna godišnja vrijednost donacije gore navedene tvrtke iznosi 45.000,00 kuna.

Prigodna primopredaja paketa uručena je dana 07.03.2019. godine uoči obilježavanja Međunarodnog dana žena. Primopredaji donacije prisustvovali su voditelj Službe za ginekologiju, porodništvo i neonatologiju mr.sc. Nino Škvorc, dr.med., glavna sestra Službe Nevenka Horvat, dipl.med.techn. i glavna primalja Odjela rodilišta s rađaonom i patologiju trudnoće Karmen Cecarko – Vidović, bacc. primaljstva. Ispred Županijske bolnice Čakovec na primopredaji donacije zahvalio se pomoćnik za sestrinstvo Goran Toplek, mag.med.techn.

Županijska bolnica Čakovec zahvaljuje se tvrtci LOGISTIKA VIOLETA d.o.o na uručenoj donaciji, kao i svim drugim donatorima jer je svaka donacija usmjerena na podizanje kvalitete pružene zdravstvene zaštite pacijentima Županijske bolnice Čakovec.

Lana Križarić, dipl.iur., struč.spec.oec.

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*