Gala modna revija za pedijatriju Županijske bolnice Čakovec

NEDJELJA, 17.12.2017. OD 17 SATI

Dvanaest predivnih manekenki odabranih na castingu, nositi će u nedjelju u hotelu Panorama modele međimurskih dizajnera koji su se odazvali humanitarnoj akciji za nabavku gastroskopa Odjelu pedijatrije Županijske bolnice Čakovec. Među njima su i aktualna Miss Međimurja Paula Percač i Magda Piljušić manekenka agencija „Talija Model“ Tihane Harapin Zalepugin.

Modeli Gabrijele Kanižaj G BlueAneri Design, Butik Lorella, I can Icon, Mucca,Salon vjenčanica Lidija, zasigurno će zainteresirati modne sladokusce. Modne revije ionako su rijetke u našem kraju i ovo je prilika da se uživa u jednoj velikoj koja će prezentirati kreativnost naših dizajnera. 

Za make up pobrinuti će se  “Daemy make up” – Martina Medvar Ivanović, “Golden Queen by Dajana” – Dajana Križaić, o frizurama Frizerski salon “Stil” Tajane Čevizović, uz cvjetne aranžmane  Florami studia – Ivane Horvat.

Uz sadržajan program u kojem će nastupiti plesači Plesnog studija „Korak“ Virne Hošnjak, mazoretkinje Goričana. Pozivu su se bez razmišljanja odazvali i sudionici ovogodišnjeg Međimurskog festivala MIRKO ŠVENDA ŽIGA, VLADIMIR KOŠIR TONKA, MUSTAČ BEND i pjevačica koja je oduševila kako izgledom tako i glasom LUCIJA JOB.

Pokrovitelj eventa je HDS ZAMP.

 Ova gala humanitarna manifestacija odvija se pod geslom:

„Veličina čovjeka očituje se u tome koliko je spreman dizati do uspjeha one koji su bili dio njegova“.

Riječi su to ANAMARIJE KRČMAR organizatorice revije uz čakovečkog novinara Rajka Dobošića, koja je kao djevojčica bolesna ležala na Odjelu pedijatrije.

(mp)

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*