medjimurjepress@gmail.com

Humanitarna akcija sakupljanja plastičnih čepova i dalje se nastavlja!

U protekla, nepuna tri mjeseca zaposlenici Policijske uprave međimurske i ostali građani koji su se priključili ovoj hvale vrijednoj akciji, prikupili su veliku količinu plastičnih čepova


Danas (8. lipnja 2021. godine) u sklopu humanitarne akcije “Plastičnim čepovima do skupih lijekova“, načelnik Policijske uprave međimurske Ivan Sokač i policijska službenica Silvija Špicar, inicijatorica ove akcije u PU međimurskoj, primili su predsjednika Udruge oboljelih od leukemije i limfoma, Emila Vibovića te mu ponovo predali zavidnu količinu sakupljenih čepova.

U protekla, nepuna tri mjeseca zaposlenici Policijske uprave međimurske i ostali građani koji su se priključili ovoj hvale vrijednoj akciji, prikupili su oko stotinjak kilograma čepova.

Uz zahvalu svim djelatnicima Policijske uprave, koji požrtvovno sudjeluju u ovoj humanitarnoj akciji, predsjednik Udruge, Emil Vibović naglasio je da i nadalje poziva sve zaposlenike Policijske uprave međimurske, kao i građane, da vrijedno rade na zaštiti prirode, a time ujedno pomažu i članovima Udruge oboljelih od leukemije i limfoma.

U slučaju da želite više informacija o akciji ili samoj Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma ili se želite još aktivnije uključiti u rad Udruge, možete slobodno u svako doba kontaktirati predsjednika Vibovića na broj 091/5088 486 ili posjetiti internetske stranice Udruge na društvenoj mreži „Facebook“.

(nr)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*