Humanitarna gala modna revija s potpisom Anamarije Krčmar

Gabrijela Kanižaj-G BlueAneri Design, Butik Lorella, I can Icon, Mucca, Salon vjenčanica Lidija, A.RM. Dizajn i ALLA DESIGN MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS, itekako su dobar razlog da uz modni gala spektakl i Vi u nedjelju 17.prosinca od 17 sati u hotelu Panorama Prelog sudjelujete u velikoj akciji prikupljanja sredstava za kupnju GASTROSKOPA Odjelu čakovečke pedijatrije.

Ovaj modni događaj potpisuje Anamarija Krčmar, 21-godišnja djevojka iz Goričana, studentica MEV-a koja je kao mala liječena upravo na tom odjelu. Ovim činom dijeli zahvalnost liječnicima toga odjela koji su joj pomogli izlječenju u zaista teškim trenucima.

Za ovaj događaj upravo je Anamarija napisla je slogan koji je i moto akcije: “„Veličina čovjeka očituje se u tome koliko je spreman dizati do uspjeha one koji su bili dio njegova“.

Uz suport tvrtke R&R Media, cilj akcije je nabavka skupocjenog gastroskopa za djecu čija cijena iznosi 350.000 kuna. Dosada je prikupljeno cca 70.000 kuna i potrebna je daljnja pomoć dobrih ljudi. Naime, sadašnji gastroskop koristi se istovremeno i za odrasle i djecu.

Organizatori ove gala revije, na kojoj nastupaju i izvođači Mirko Švenda Žiga, Lucija Job, Mustač bendVladimir Košir Tonka, Plesni studio “Korak” Mažoret tim Goričana, zahvaljuju svima koji su se odricanjem honorara pridružili ovoj humanoj akciji, kao i kompletnoj produkciji te hotelu Panorama na ustupljenom prostoru.

Moderatorica revije bit će Mateja Gošćiej.

Uz djelatnike ŽB Čakovec, župana Matiju Posavca, gradonačelnika Preloga Ljubomira Kolareka, čelnike Međimurske županije i mnoge druge koji su najavili svoj dolazak, očekuje se puna dvorana, sve u cilju približavanja kupnje neopodnog gastroskopa.

Za tu priliku otvoren je i posebni žiro račun:

IBAN na koji se uplaćuju donacije : HR2324020063103351169 s naznakom “Za gastroskom ŽB Čakovec”.

(rd)

 

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*