Međimurje Press
Humanitarno

Humanitarna izložba Nebeski Kornati u Zagrebu za SOS Dječje selo Hrvatska

Pozivamo vas na otvorenje izložbe fotografija IGORA TOMLJENOVIĆA koju pod nazivom NEBESKI KORNATI organizira JU Nacionalni park Kornati kao humanitarni događaj u vrijeme Adventa u Zagrebu. Izložba je prodajna i postavljena je na Vidikovcu Zagreb 360°, na vrhu Zagrebačkog nebodera. Otvorenje će biti 21. prosinca s početkom u 11 sati, a bit će otvorena do 25. prosinca 2019!  Izložbu će otvoriti Šime Ježina, ravnatelj JU Nacionalni park Kornati i Marinka Šenjug, direktorica odjela za donacije i komunikacije SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Sav prihod od prodaje fotografija se donira SOS Dječjem selu Hrvatska!
Kupci će imati priliku postati vlasnici umjetničkih fotografija veličine 50 X 70 cm i to reproducirane na dva načina: na platnu i na easydot nanofolio materijalu koji se aplicira na bilo koju glatku površinu i može se premještati, skidati i lijepiti, puno puta.

Za vrijeme otvorenja izložbe ulaz na Vidikovac će biti besplatan.

Igor Tomljenović poznati je hrvatski umjetnički fotograf i likovni kritičar, koji živi i stvara na otoku Murteru. Kornatsko otočje fotografira posljednje dvije godine, a edicija Nebeski Kornati predstavlja
opus fotografija napravljene iz zraka, a u kojima je Igor Tomljenovi
ć uspio dočarati nebesku mistiku i čaroliju iskona prirode po kojoj je Kornatsko otočje jedinstveno u svijetu Fotografije iz edicije Nebeski Kornati uvrštene su i u kalendar JU Nacionalni park Kornati za 2020.
godinu.

Renata Ivanović

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja