Karanfili nestali u hipu!

Klub žena operiranih od raka dojke „Nova Nada“ Čakovec, ove subote 30. lipnja na čakovečkom Trgu Republike, skrenuo je još jednom pozornost na najčešći zloćudni tumor u žena u svijetu, pa tako i u Hrvatskoj.

Uz zaštitnu ružičastu vrpcu i uz prigodne edukativne materijale, prodavali su se karanfili i ulaznice, čime ovaj Klub žena u suglasju s članicom Organizacijskog odbora ovogodišnjeg izbora Miss Međimurja Anamarijom Krčmar, sudjeluje u projektu 26. izbora Miss Međimurja.  Naime, kompletan prihod od ulaznica manifestacije koja se održava u hotelu Panorama Prelog, 6. srpnja od 21 sat, namijenjen je potrebama operiranih od raka dojke “Nova nada”.

Naime, organizatori izbora Miss Međimurja 2018. u svom ovogodišnjem humanitarnom projektu i svim mladim djevojkama skreću pozornost na ovu opaku bolest.

Tom prilikom predsjednica Kluba žena “Nova nada” Jasenka Štefić naglasila je kako ju je poziv koji je uslijedio od organizatora iznenadio. Bila je to toplina koja se rijetko susreće. Gospodična Anamarija Krčmar zadivila me prvim kontaktom, jer neko tako mlad i imati odgovornu svijest, razmišljati o zdravlju žena i odlučiti se da uđemo u suradnju, za svaku je pohvalu Kad sam rekla članicama za ovu akciju, bile su oduševljene. Svakome treba pomoć pa tako i našim oboljelim ženama od raka dojke.

Karanfila i ulaznica nestalo je u hipu i tako potvrdilo ovu opravdanu suradnju projekta Miss Međimurja u humanitarne svrhe, u nadi da će potaknuti i ostale organizacije u istom smjeru. Svoj nesebičan obol dale su i dvije ovogodišnje natjecateljice Zina i Lara.

(rd)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*