Katruže za Katružu

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ u sklopu svojih aktivnosti i ove godine tradicionalno organizira akciju „Katruže za Katružu“.

Katruže će se prodavati u subotu 12. svibnja 2018. godine

  • u Čakovcu u vremenu od 9,00 – 11,30 sati na terasi Gradske kavane Čakovec. Uz aktiviste „Katruže“ akciji će se tradicionalno priključili članovi Kulturno-umjetničkog društva „Mačkovec“ , učenici i djelatnici osnovnih škola u Pribislavcu, Šenkovcu, Strahonincu i Maloj Subotici te članice Udruge žena Stanetinec.

  • u Prelogu od 8,00 – 11,00 sati ispred Privredne banke katruže će prodavati članice udruge „Priločko srce“ Prelog

  • u Murskom Središću od 8,00 – 10,00 sati ispred Robne kuće , a od 10,00 – 12,00 sati na šetnici katruže će prodavati članice Društva žena Mursko Središća

  • u Belici će akciju provoditi članice Udruge žena Općine Belica od 7,30 – 10,30 ispred prodavaonice METSS-a – Robna kuća

  • u Nedelišću će katruže prodavati članice Udruge žena Nedelišće u vremenu od 8,00 – 12,00 sati ispred Turističke zajednice Nedelišće

U Svetoj Mariji aktivistice Katruže prodavati će katruže u srijedu 16. svibnja 2018. godine od 8,00 sati na tržnici Sveta Marija.

U subotu 19. svibnja 2018. godine od 9,00 sati ispred Društvenog doma u Pribislavcu katruže će prodavati članice Udruge žena Magnolija Pribislavec.

Pozivamo sve koji u svom vrtu ili dvorištu imaju cvijet katruže da ga poklone, a one koji katružama žele zamirisati svoj dom da ih kupe na štandovima i na taj način pokažu svoju humanost i pomognu onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima s područja Međimurske županije.

(g.g.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*