Podijeljeni paketi u sklopu humanitarne akcije „POMOZIMO IM“

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije provodi humanitarnu akciju pod nazivom „Pomozimo im“. Cilj akcije je prikupljanje novčanih sredstava za nabavu hrane i osnovnih potrepština za članove Društva koji se nalaze u teškoj socijalnoj i/ili zdravstvenoj situaciji. Prikupljeni iznos od 10.000,00 kn utrošeni je na 25 bogatih paketa u kojima su se nalazile sve tradicionalne namirnice za nadolazeće blagdane, te ostale kućanske potrepštine.

Na taj način uspjeli smo uljepšati  božićne blagdane našim najpotrebitijim članovima.

Našu humanitarnu akciju možete pratiti na internet stranici www.ddicpck.hr.  Svoje dobrovoljne priloge možete uplaćivati na poseban račun, otvoren isključivo za provedbu ove humanitarne akcije HR2523600001502151135, Zagrebačka banka ili u istaknute kutijice postavljene na prodajnim mjestima trgovačkog lanca METSS. Također nam se možete priključiti u prikupljanju pomoći kao volonter u poslovnici Kauflanda u Čakovcu.

Ovim putem Društvo se zahvaljuje volonterima, trgovačkim centrima Kaufland i METSS, te svim ljudima velikog srca koji su nam pomogli u prikupljanju humanitarne pomoći.

(Kristina Hrnčić)

 

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*