medjimurjepress@gmail.com

Podrška akciji Zajedno za Zagreb

Vodeći ljudi ACI-ja doniraju mjesečna primanja u korist akcije „Zajedno za Zagreb“

Rijeka, 9. travnja 2020. – U vremenu izražene potrebe za solidarnošću, Uprava i rukovodeći kadar tvrtke Adriatic Croatia International Club (ACI) priključili su se inicijativi Vlade Republike Hrvatske pokrenutoj s ciljem pomoći obnove potresom pogođenoga Grada Zagreba i okolici, koji se dogodio u vrijeme pandemije COVID-19. Ukupne mjesečne plaće i naknade rukovodećeg kadra ACI-ja za ožujak na razini Uprave, Nadzornog i Revizorskog odbora u cijelosti su usmjerene na račun koji je otvoren za donacije u akciji „Zajedno za Zagreb“.

Iako pandemija COVID-19 od samoga početka snažno utječe na cijeli turistički sektor te je privremeno obustavila sve plovidbe, Uprava ACI-ja svjesna je važnosti stalnoga doprinosa društvu, a posebno u pomoći i obnovi štete nastale u najjačem potresu koji je u posljednjih 140 godina pogodio glavni grad Republike Hrvatske. Nakon što je Vlada Republike Hrvatske donijela Odluku o otvaranju računa za donacije financijskih sredstava u akciji “Zajedno za Zagreb”, članovi Uprave te Nadzornog i Revizorskog odbora tvrtke ACI odlučili su donirati svoja mjesečna primanja za ožujak.

Svjesni smo i potpuno prilagođeni okolnostima u kojima su putovanja i plovidbe privremeno odgođeni, ali naglašavamo kako je u ovom trenutku najvažnija plovidba prema što skorijem završetku pandemije i povratku ka uobičajenom načinu života. Važno nam je da na tom putu pomognemo zajednici i onima kojima je to trenutno najpotrebnije, zbog čega smo se uključili u akciju „Zajedno za Zagreb“ kako bismo dali doprinos i pomogli u obnovi štete nastale potresom koji je pogodio grad Zagreb i okolici.“, istaknuo je predsjednik Uprave ACI-ja Kristijan Pavić.

Najveći lanac marina na Mediteranu Adriatic Croatia International Cluba (ACI) kontinuirano prati razvoj epidemiološke situacije s koronavirusom i djeluje prema preporukama i mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. S tim u skladu, do daljnjega su obustavljene sve plovidbe, kao i rad marina, u kojima su organizirana dežurstva u skladu sa svim smjernicama i preporukama nadležnih tijela.

Ružica Herceg

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*