Poseban dan na Odjelu pedijatrije ŽB Čakovec

Kada Hrvatsko katoličko sveučilište nakon svih položenih ispita treće godine i to s odličnim ocjenama zamijenite Odjelom pedijatrije ŽB Čakovec, čitajući malim pacijentima priče, onda znajte da se radi o djevojci velikog srca i nadasve empatiji prema bolesnima.

Uz sve popratne obaveze koje prate aktualnu Miss Međimurja, Esmeralda Slaviček iz Preloga, izrazila je želju organizatorima kako bi tijekom srpnja rado volontirala na dječjem odjelu čakovečke pedijatrije. Izrečeno-učinjeno. Uz sve ljudske vrijednosti i kvalitete koje nosi u sebi pa i ljepotu kojom se dokazala, u prvi plan je stavila  humanost i pomoć djeci koji proživljavaju teške trenutke bolesti.

Prvi dan Esmeraldinog boravka na Odjelu pedijatrije oduševio je sve zaposlenike i pomoćno osoblje, ali i roditelje malih bolesnika. Neposrednost, poštovanje prema malim bićima došla je do punog izražaja.

Igor Šegović, dr. med., spec. pedijatarije, subspec. pedijatrijske gastroenterologije rekao nam je kako je baš svima uljepšala dan. Osjećaj zadovoljstva podijelili su i mališani, a neki od njih poželjeli se i fotografirati s Miss Međimurja, tetom koja im je za boravaka činila ljubav i neizmjerno zadovoljstvo.

(rd)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*