Proljeće za Katružu

Dva i po sata uz glazbu, a sve u nastojanju da se humanom akcijom prikupe sredstva za potrebite. Kao i mnogo puta ranije, tako i ove srijede na koncertu mnogobrojnih izvođača u ispunjenoj dvorani Centra za kulturu Čakovec.

KUD Mačkovec, Marija Jambrošić, KUD „Fijolica“ Orehovica, Vokalna skupina Hrvatske komore medicinskih sestara podružnica Međimurske županije, Poetikon – Školski bend Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, Etno duo Goga i Željko, Meri Šeparović, Josip Sanjković Mitrica, Ivica Jurgec, Andrea i Goran Šafarić, Krunoslav Lajtman, Duo Bemijan , Martina Jakšić Rodiger i Damir Rodiger, Ženska vokalna grupa „Pučpuljike“, Mirko Švenda Žiga , a program je vodio Miljenko Ovčar

Međimurci su i ove večeri pokazali da imaju veliko srce jer podržavajući rad Zaklade „Katruža“ prije svega pomažemo svojim sugrađanima u situacijama kada im je potrebna pomoć u različitim zdravstvenim situacijama. Zaklada je tijekom svog djelovanja dodijelila više od 5 milijuna kuna pomoći te mnogobrojnim humanitarnim akcijama i dalje ustraje u cilju da pomogne onima kojima je to najpotrebnije.“, rekao je predsjednik Upravnog odbora Zaklade „Katruža“ dr. Miroslav Horvat.

Prodajom ulaznica ostvaren je prihod od 17.560,00 kuna, a sredstva će biti namijenjena za pomoć oboljelima s područja Međimurske županije. „Katruža je brod koji plovi već 19 godina i koji je okupio mnogo dragih ljudi koji svoju zajednicu čine boljom. Hvala vam za svaki osmijeh, dobrotu i humanost, a upravo su humanost i solidarnost epiteti koji krase naše Međimurje.“, poručio je upravitelj Zaklade i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je posebno zahvalio nazočnima na dolasku te Upravnom odboru Zaklade “Proteklih 19 godina bilo je puno pomoći o kojoj je često ovisio i nečiji život, a nema veće sreće nego kada ste u mogućnosti nekome pomoći, poglavito kada je riječ o djeci. Stoga, u ime našega maloga tima zahvaljujem svima vama na dolasku i dobroti. Posebno zahvaljujem na predanom angažmanu članovima Upravnog odbora Zaklade: dr. Miroslavu Horvatu, dr. Mislavu Čonkašu, Štefici Martinez, Andreji Knežević, Danici Pongrac Krhac, Boženi Malekoci Oletić, Emilu Viboviću te Danici Holcinger.

Zahvala izvođačima, sponzorima, organizatorima, ali i senzibiliziranoj publici.

(Ivana Radiković)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*