Rotaract kluba Međimurje organizirao humanitarnu priredbu

U prepunom Metalac Industrial bar-u u Čakovcu, međimurski rotaractovci, organizirali su dobrotvornu predstavu „Skupština“ u izvedbi Kerekesh Theatra, čiji su glavni akteri bili Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Marija Krpante Mijo Pavelko.

Novčana sredstva od prodaje karata, namijenjena su udruzi za autizam „POGLED“ iz Nedelišća, koja svakodnevnom brine o 145 članova s područja Međimurske i Varaždinske županije. Autizam je biološki poremećaj (stanje) mozga, koji se najviše očituje nedostatkom komunikacije, govora i socijalizacije. Djeca i osobe s autizmom imaju velikih teškoća u primanju informacija i interpretiranju istih.

Zahvaljujem svima koji su došli  i svima onima koji su prepoznali naš rad i djelovanje, a veliko hvala svima koji su danas s nama kako bismo zajednički pomogli udruzi POGLED“, rekao je Luka Munđar, predsjednik Rotaract kluba Međimurje.

Više od 300 Međimurki i Međimuraca još jednom su pokazali da imaju veliko srce jer su kupnjom karte osigurali nabavku potrebnih stvari koje će olakšati svakodnevni rad korisnika i terapeuta u udruzi „POGLED“.

(mk)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*