medjimurjepress@gmail.com

Rotaract Međimurje: Festival jagoda u Prelogu za pomoć Klubu Duga

Rotaract Club Međimurje poziva sve građane u subotu, 18.05.2019. u Prelog na tradicionalni Festival jagoda. Sav prihod od prodaje, kao i dobrovoljni prilog koji će se prikupiti na njihovom štandu ići će za potrebe Kluba s intelektualnim teškoćama Duga. 

Klub Duga osnovan je 2003. godine te pripada Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije. Cilj Kluba je okupiti sve osobe s intelektualnim teškoćama te različitim aktivnostima osmisliti što kvalitetnija druženja, a članovima njihovih obitelji pružiti pomoć i podršku.

Klub svoj razvoj temelji na ustrajnosti članova obitelji korisnika, samih korisnika, a osobito stalnoj i nesebičnoj pomoći i podršci svih volontera koji svoje slobodno vrijeme posvećuju Dugi.

Tradicionalni Festival jagoda vratiti će Prelog proljetnom ruhu i mirisu jagoda, a odličnu zabavu garantiraju i sjajni glazbenici Krunoslav Lajtman i Martina Sabljak.

Rotaract Club Međimurje osnovan je 2016. godine na inicijativu Rotary Kluba Prelog i Rotary Kluba Čakovec, a okuplja mlade ljude od 18 do 30 godina. Cilj Rotaract Cluba Međimurje je nesebičnim pomaganjem unaprijediti lokalnu zajednicu.

Janja Zvonarek

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*