Rotaract Međimurje: Festival jagoda u Prelogu za pomoć Klubu Duga

Rotaract Club Međimurje poziva sve građane u subotu, 18.05.2019. u Prelog na tradicionalni Festival jagoda. Sav prihod od prodaje, kao i dobrovoljni prilog koji će se prikupiti na njihovom štandu ići će za potrebe Kluba s intelektualnim teškoćama Duga. 

Klub Duga osnovan je 2003. godine te pripada Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije. Cilj Kluba je okupiti sve osobe s intelektualnim teškoćama te različitim aktivnostima osmisliti što kvalitetnija druženja, a članovima njihovih obitelji pružiti pomoć i podršku.

Klub svoj razvoj temelji na ustrajnosti članova obitelji korisnika, samih korisnika, a osobito stalnoj i nesebičnoj pomoći i podršci svih volontera koji svoje slobodno vrijeme posvećuju Dugi.

Tradicionalni Festival jagoda vratiti će Prelog proljetnom ruhu i mirisu jagoda, a odličnu zabavu garantiraju i sjajni glazbenici Krunoslav Lajtman i Martina Sabljak.

Rotaract Club Međimurje osnovan je 2016. godine na inicijativu Rotary Kluba Prelog i Rotary Kluba Čakovec, a okuplja mlade ljude od 18 do 30 godina. Cilj Rotaract Cluba Međimurje je nesebičnim pomaganjem unaprijediti lokalnu zajednicu.

Janja Zvonarek

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*