Velika humanitarna revija u hotelu Panorama Prelog

ZA NABAVKU GASTROSKOPA ODJELU PEDIJATRIJE ŽUPANIJSKE BOLNICE ČAKOVEC

Nedjelja, 17.12.2017. s početkom u 17 sati hotel “Panorama” Prelog

Veličina čovjeka očituje se u tome koliko je spreman dizati do uspjeha one, koji su bili dio njegova“ riječi su to Anamarije Krčmar koja potpisuje ovu jedinstvenu reviju.

Ne slučajno, Anamarija je prije trinaest godina oboljela sam od meningitisa (upale moždanih ovojnica). Nastupilo je visokom temperaturom koja se nije snižavala duga dva tjedna. Nitko nije znao što se događa kad nije stiglo do najgoreg. Borbe za život.

Zahvaljujući stručnom osoblju odjela pedijatrije u Čakovcu  uz čiju se pomoć izborila te nastavila svoj tada ionako premladi život. Danas je zahvalna te ponosna što uz sve Vas koji će biti dio ove priče moge barem malim djelom pomoći njima.

Naime, humanitarna revija je prikupljanje novčane pomoći kojom ćete pomoći poboljšanju uvjeta rada Odjela za pedijatriju i omogućiti našoj i vašoj djeci najbolju moguću zdravstvenu zaštitu, dizanjem usluge na najvišu razinu.

Županijska bolnica Čakovec Odjel pedijatrije već nekoliko godina pokušava kupiti gastroskop koji nije jeftin, a organizatori ove humanitarne modne revije žele da se ovaj odjel, gdje borave naši mališani, približi tom cilju.

Ovoj humanitarnoj reviji već su se odazvali  dizajneri: Gabrijela Kanižaj G Blue, Aneri Design, Butik Lorella, I can Icon, Mucca,Salon vjenčanica Lidija

Make up: “Daemy make up” – Martina Medvar Ivanović, “Golden Queen by Dajana” – Dajana Križaić

Frizer:  Frizerski salon “Stil” Tajana Čevizović

Cvjećarka : Florami studio – Ivana Horvat

Ako niste u mogućnosti nazočiti samom događaju, sredstva se direktno uplaćuju na žiro račun Županijske bolnice Čakovec HR8123400091110125844 s naznakom DONACIJA ZA GASTROSKOM.

(rd)

 

 

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*