medjimurjepress@gmail.com

Veliko hvala iz Međimurske zaklade solidarnosti “Katruža”

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ i Radio 1, već tradicionalno su i ove godine organizirali akciju „Radio gorice za Katružu“. Akcija je organizirana s ciljem prikupljanja grožđa, mošta i novca, a prikupljena sredstva će se koristiti za kupnju lijekova, plaćanje operacija, terapija i pomagala za bolesne osobe s područja Međimurske županije.

Akcija je provedena, kao što smo već pisali, u subotu, 26. rujna 2020. godine,

U akciji je prikupljeno 670 kg grožđa i mošta te 2.490,00 kuna. Donacije u grožđu, moštu i novcu darovali su: Ljubica Višnjić iz Čakovca, Jasmina i Dragutin Novak iz Gornjeg Hrašćana, Darko i Mirjana Posavec iz Črečana, Stjepan i Ljiljana Leček iz Nedelišća, Mladen i Mirjana Perišić iz Nedelišća, Miro i Smiljana Špiranec iz Nedelišća, Zlatko Leček iz Svetog Urbana, Brigita i Željko Dobranić iz Slemenice , Gordana Molnar iz Svetog Urbana, Luka Bratković iz Macinca, obitelj Holcinger iz Savske Vesi, Željko Posavec iz Nedelišća, Josip Golub iz Nedelišća, obitelj Šipek iz Nedelišća, Stjepan Filipović iz Stanetinca, Ranka i Branko Kerman iz Gornjeg Mihaljevca, Antonio Jambrović iz Svetog Urbana, Edo Zadravec iz Svetog Urbana, Ivica Kelenc iz Gornjeg Hrašćana, Stanislav Novak iz Svetog Urbana, Dragutin Brežnjak iz Svetog Urbana, Blaženko Horvat iz Bogdanovca, Dragan Žerjav iz Slakovca, Katarina Boltek iz Vinice i Josip Grivec iz Donjeg Vidovca,

Za dobar štimung, ples i pjesmu s vinogradarima i beračima pobrinuli su se Josip Sanjković Mitrica i „Skandal bend“ – Vladimir Obadić, Toni Sokač, Kristijan Borković, Josip Đurkin, Nikola Lisjak, Antonio Baranašić, Antun Ciceli, Mihael Horvat i Karlo Horvat.

U akciji su ispred “Katruže” sudjelovali, pravitelj Zaklade i župan Međimurske županije Matija Posavec, Emil Vibović, Đurđa Varga, Petra Strahija, Anita Strnišćak, Elena Govedić i Danica Holcinger, a akciju su podržali i Ivo Vurušić, Dejan Panić i Sanja Koren.

Sponzori akcija bili su: Čakovečki mlinovi d.d. Čakovec,Tekstilna galanterija Panić Pušćine, Jamnica d.d. Čakovec, Mesnice Kiš Čakovec, Rudi Express Čakovec, EKOM Čakovec, ALFA CAR Čakovec, ELEKTRO NOVAK Gornji Hrašćan. Grožđe je otkupio vinogradar i vinar Alojz Tomšić iz Železne Gore. Završetak akcije bio je kod dragih prijatelja Katruže, obitelji Čavničar iz Stanetinca.

Zahvaljujemo svim medijima koji su popratili akciju. Svim sponzorima, vinogradarima, beračima te učesnicima akcije – veliko HVALA .

MEĐIMURSKA ZAKLADA SOLIDARNOSTI „KATRUŽA“

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*