Za sat vremena prikupljeno 3.600,00 kuna za Zakladu dr.Vinko Žganec!

Po prvi puta Regionalni plac koji je jučer održan na MESAPU imao je humanitarnu dimenziju

Točno u podne započela je donacijska prodaja „Tikvine pogače z makom“ čiji je čitav prihod namijenjen Zakladi za obrazovanje Međimurske županije dr. Vinko Žganec.

Cilj Zaklade dr. Vinko Žganec je povećanje broja visokoobrazovanih osoba u Međimurskoj županiji te se kroz samu Zakladu, koja je jedina takva u Hrvatskoj, pomaže nadarenim i uspješnim učenicima, studentima, postdiplomantima, doktorantima i na taj način nagrađuje izvrsnost.

„Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u pripremi „Tikvine pogače z makom“, ali i svima koji su bili dijelom organizacije i time se uključili u ovu plemenitu akciju Zaklade za obrazovanje Međimurske županije dr.Vinko Žganec. Hvala vam od srca!“, zahvalio je Upravitelj zaklade, župan Matija Posavec te napomenuo kako je prikupljeno 3.600,00 kuna u samo sat vremena.

U pripremi 30 metara duge „Tikvine pogače z makom“ sudjelovali su Srednja škola Prelog, Udruga žena Dunjkovec, Udruga građana „Gardruža Gardinovec“, restoran Pozoj Čakovec, pizzeria Šut Nedelišće, Benjamin j.d.o.o. Ivanovec, restoran Fortuna Mala Subotica, caffe bar Lord Gornji Hrašćan, OPG Trstenjak Sveti Martin na Muri, Nada i Sanja Koren.

(mk)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*