medjimurjepress@gmail.com

ZAJEDNO PROTIV RAKA pjesmom, plesom i modnom

četvrtak6. lipnja 2019. godine s početkom u 19:00 sati u Centru za kulturu Čakovec održat će se humanitarna revija “Zajedno protiv raka plesom, pjesmom i modnom revijom” u organizaciji Županijske lige protiv raka Čakovec.

Županijska liga protiv raka Čakovec pod pokroviteljstvom službe Zaštite autorskih muzičkih prava (ZAMP-a) i Hrvatskog društva skladatelja te u suradnji s brojnim sponzorima, pjevačima, plesnim skupinama i drugim umjetnicima i ove godine organizira modnu reviju te bogat zabavni program.

Predstavit će se modne kolekcije tvrtki Srnec Style iz Čakovca, Studio Mode d.o.o iz Čakovca, XD Xenia Design, krojački studio Anna iz Murskog Središća, Astrea d.o.o. sa svojom kolekcijom trenirki te Pletix s revijom kupaćih kostima koje zastupa Stoma Medical. Revije će nositi žene i muškarci klubova Županijske lige protiv raka Čakovec te profesorice i učiteljice naše županije.
Dio modne kolekcije predstavljen na humanitarnoj akciji moći će se kupiti tijekom akcije i nakon nje, a financijska sredstva prikupljena prodajom tih proizvoda kao i od prodaje ulaznica namijenit će se za rehabilitaciju oboljelih od raka na gradskim bazenima Marije Ružić Čakovec pod stručnim vodstvom.

U zabavnom programu sudjelovati će: Marija Jambrošić, Zbor kluba laringektomiranih Međimurske županije, KUD Belica, vokalna skupina udruge za promicanje kvalitete života ‘Turen’, Sinovi Međimurja, ženska vokalna skupina Stridonne, tamburaški sastav Frikovi, Chorus Blas Ivanovec, Vokalna skupina hrvatske komore medicinskih sestara-podružnica Međimurske županije, Dječji vrtić Cvrčak- skupina Latice, KUD Ivanovec. Program će voditi Dejan Buvač i tajnica lige Irena Šestak, dipl. psiholog koja će nositi nakit Ivane Lesjak- Lesica Kreatif.

Za frizure i šminku će se pobrinuti frizerski saloni: Marija iz Čakovca, Melita, salon ljepote Perla, Oriflame.  Za dekoraciju pozornice zaslužna je Božena Kapitarić, te Gospodarska škola Čakovec, a cvijeće je donacija tvrtke Vijenac d.o.o.

U ovoj akciji sudjeluju i brojni donatori kojima iskreno zahvaljujemu!

Preostale ulaznice po cijeni od 30 kn mogu se kupiti na sam dan koncerta u Centru za kulturu!

(mp)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*