Međimurje Press
Udruge

Izborna Skupština udruge „Oaza 98“ iz Selnica

U Selnici je održana izvanredna Izborna Skupština udruge „Oaza 98“. Za predsjednika udruge  izabran je Branko Panić, za dopredsjednika Zvonko Kočila, u Upravni odbor izabrani su: Željko Karlovčec, Branko Turk i Drago Sić, dok su u Nadzorni odbor odabrani: Draženka Karlovčec, Sunčica Vugrinec i Marija Jagarinec Sić.

Sljedeće godine udruga obilježava 25 godina od osnivanja i rada . Zbog pandemije COVID 19   aktivnosti udruge su većinom mirovale.

Udruga „Oaza 98“ ima bogatu povijest aktivnog rada u zajednici te se treba prisjetiti svih prepoznatljivih programa, priredbi i akcija te selničke udruge. Naš dan – svjetski dan djece, Junior klub, Božićni sajam, Noćni turnir u malom nogometu „Selnica Cup“  i Nikolinje  samo su dio aktivnosti kojima je „Oaza 98“ dugi  niz godina davala velik doprinos unapređenju kvalitete življenja u Općini Selnica. Svoje aktivnosti provodila je u području sporta, aktivnog provođenja slobodnog vremena i zaštite okoliša.

Na Skupštini se dogovorilo kako će „Oaza 98“ i dalje djelovati pod svojim izvornim geslom: „Aktivni – kreativni – prirodni“. U narednom razdoblju udruga ce se posvetiti daljnjem povećanju broja članova te planira urediti  i opremiti prostorije u Domu  kulture u Selnici – staroj školi. Jedna od budućih aktivnosti je i njegovanje starih običaja  i organiziranje izleta. Udruga će raditi na pripremi za obilježavanje 25  godina postojanja rada udruge, započeti s uređenjem  prostora kod društvenog doma Zaveščak i nastaviti suradnju s Općinom Selnica i ustanovom Međimurska priroda na projektu zaštite vodozemaca.

Bosiljka Oletić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja