Izborni sabor Ogranka UDVDR-a RH PMŽ Čakovec

U Čakovcu je održan redovni Izborni Sabor Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata Republike Hrvatske Podružnice Međimurske županije ogranka Čakovec

Na Saboru su usvojena izvješća o radu i financijskom poslovanju ogranka za 2017. godinu, donijet Program rada i financijski plan za ovu godinu. U izvješću o radu ogranka za prošlu godinu istaknuto je uspješno provođenje sportskih natjecanja članova i djece članova Udruge, obilježavanje obljetnica iz Domovinskog rata i povijesti Hrvatskog naroda, čuvanje spomena na poginule hrvatske branitelje s područja Grada, pomaganje i upoznavanje članova kod ostvarivanja prava sukladno Zakonu o pravima hrvatskih branitelja. Navedene aktivnosti su također planirane i u narednom razdoblju.

Za predsjednika ogranka i u narednom mandatu je izabran Dominić Tihomir, a za članove Središnjeg odbora ogranka Ivan Rođak, Dragutin Šarić, Zlatko Turk, Zvonimir Turk, Stjepan Horvat, Zoran Hajdinjak. Za članove Nadzornog odbora ogranka izabrani su Dragutin Tušek, Boris Ivančić, Zoran Novak, a za članove Suda časti ogranka Ljubomir Bistrović, Željko Kodba i Ivan Martan.

(Dražen Tkalec)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*