medjimurjepress@gmail.com

Izborni sabor ogranka UDVDR PMŽ Prelog

18. siječnja u Prelogu je održana redovni Izborni sabor Ogranka Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata Podružnice Međimurske županije Prelog na kojemu je sudjelovalo 60 od 90 članova koliko ukupno broji ogranak Prelog i njihovi gosti.

Sabor je jednoglasno usvojeno izvješće o radu ogranka i financijskom poslovanju za 2019. godinu, te donio Programa rada i Financijski plan za ovu godinu.

Tajnim glasovanjem birana su tijela ogranka: za predsjednika ogranka i u narednom mandatu izabran je Drago Kare.

Za članove Središnjeg odbor ogranka izabrani su Slavko Markač, Rajko Sraka, Darko Fileš, Nedeljko Hižman, Slavko Štefan i Božidar Vadlja.

U Nadzorni odbor ogranka izabrani su Damir Golomboš, Ivica Kalšan I Božidare Glavak, a u Sud časti ogranka Ivan Glavina, Juraj Deladio i Zdravko Petković.

U ime grada Preloga Saboru se obratio zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan te istaknuo dobru suradnju Grada i Udruge te da Grad podržava i financijski prati potrebe Udruge.

Predsjednik Podružnice Stjepan Horvat pohvalio je rad i aktivnosti ogranka Udruge u proteklom razdoblju te da isto očekuje i u narednom razdoblju.

Tajnik Podružnice Dražen Tkalec ukratko je upoznao prisutne o aktualnosti vezena uz problematiku braniteljske populacije.

Saboru su se također obratili: Marijan Mandlin predsjednik Udruge HVIDR-a Prelog, Ivan Cvetko predsjednik ogranka UHDDR-a Sveti Đurđ,Ivan Mihalić Predsjednik ogranka UHDDR Drnje, Alojz Fleten Prdsjednik Udruge 1.gbr Tigrovi, Predsjednik ogranka UDVDR Čakovec Tihomir Dominić, Belice Dejan Janušić, M.Subotice Ivan Fabijanić i Ivanovca Petar Krištofić.

Foto: Studio Vipro

Tajnik Podružnice

DRAŽEN TKALEC,struč.spec.ing.admin.cris

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Leave a Reply

*