medjimurjepress@gmail.com

Izvještajni Sabor ogranka Podturen-Dekanovec

23. ožujka u Ribičkom domu u Podturnu, održan je Izvještajni Sabor ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH Podružnice Međimurske županije Podturen –Dekanovec. Jednoglasno su usvojena izvješća o radu i financijskom poslovanju za prošlu godinu kao i program rada i financijski plan za ovu godinu. I nadalje je glavna zadaća pružanje pomoći članova kod ostvarivanja zakonskih prava, druženja članova, sportska natjecanja, čuvanje uspomena na poginule hrvatske branitelji s područja djelovanja ogranka, promicanje istine i vrijednosti Domovinskog rata. Ogranak će ove godine 1. svibnja biti domaćin 20. Ribičkog natjecanja hrvatskih branitelja i stradalnika Međimurske županije- lov udicom na plovak na kojem se očekuje nastup 25 ekipa.

Članovi su upoznati sa primjenom Zakona o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, Zakonom o fondu, Programom stručnog osposobljavanja i zapošljavanja nezaposlenih hrvatskih branitelja, mogućnostima korištenja usluga Veteranskog centra u Lipiku, Sporazumu Ministarstva hrvatskih branitelja i Podravke d.d. o mogućnostima proizvodnje i plasmana poljoprivrednih proizvoda.

Ovom prigodom a povodom 25. obljetnice osnutka i djelovanja ogranka Podturen i 15. obljetnice djelovanja ogranka Podturen-Dekanovec, predsjednik ogranak Antun Kukovec uručene su zahvalnice za pruženu pomoć u realizaciji programskih aktivnosti ogranka; općini Podturen koju je primio načelnik Perica Hajdarović, općini Dekanovec koju je primio općinski vijećnik Vladimir Hajdarović, ŠRD „Šaran“ Podturen koju je primio dopredsjednik Ivica Vidović i Podružnici Međimurske županije koju je primio tajnik podružnice Dražen Tkalec.

Foto; Zlatko Sklepić i Antun Kukovec

Tajnik podružnice

Dražen Tkalec,struč.spec.ing.admin.chris.

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*