Mala udruga s velikim djelima

Dana 27.2.2019. udruga HVIDR-a Jug Čakovec održala je izbornu skupštinu, nakon četverogodišnjeg rada i mandata

Za predsjednika udruge ponovno je izabran Pavo Jazvić, a za dopredsjednika Miljenko Bakač, tajnika Damir Poljaković.

Udruga je u proteklih četiri godine odradila i organizirala mnoge promocije filmova i knjiga, humanitarnih akcija, itd.  Tako su istaknuti organizacija filma “Ovčara neispričana priča”, “Huda Jama”,  “Mit o Jasenovcu”, “Štafeta smrti”,  promocije knjige “Kako sam preživio Vukovar i Ovčaru” i mnoge druge.

Realizirane su i humanitarne akcije “Vukovar živi 365 dana” – odvezlo se za Vukovar oko 6 tona razne prehrambene robe, klima uređaje za Vukovarske dječje vrtiće. Nedavno je organizirana i humanitarnu akciju pod imenom “Međimurje za svoje branitelje”.

Udruga u novom četvorogodišnjem mandatu želi nastaviti sa dosadašnjim radom kako bi bili na korist mnogim braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata. ali i onima koji nisu članovi njihove udruge. Nadaju se i nadalje dobroj suradnji sa državnim institucijama i srodnim udrugama.

Zahvalili su se gostima koji su se odazvali i na taj način dali podršku novom vodstvu udruge: načelniku odjela skrbi gospodinu Franji Kovačiću i predsjedniku HVIDR-e Prelog gospodinu Marijanu Mandlinu. Zahvalili su  i gospodinu Ivanu Tarandeku vlasniku Zlatni Breg iz Zasadbrega na dobroj suradnji i nadasve dobroj hrani kojom ih uvijek ugodno iznenade.

PAVO JAZVIĆ

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*