Međimurje Press
Udruge

Ministri novi, trikovi stari!

Gledali smo vijesti i pomislili da ponovo čujemo Bošnjakovića i njegova obećanja o novom ovršnom zakonu. I on nam je, kao što to čini danas ministar Malenica, obećavao novi ovršni, na početku u roku 6 mjeseci, da bi otišao nakon 4 godine, ne napravivši ništa osim zaštite zelenaških prihoda. U tom poklonjenom vremenu  kamata je narasla, a ovršna mafija se debelo obogatila. Izrada novog ovršnog zakona tako se protegnula već na 4 – 5 godina i ne bi nas iznenadilo da to potraje još par mandata, do dana kad jedino HDZ-ovci te njihovi roditelji i djeca ne ostanu u Hrvatskoj. Do tada mogu sve druge istjerati iz Hrvatske, potjerati u neke druge zemlje.
Mrkva kojom su i 2016. namamili neke saborske zastupnike da im omoguće saborsku većinu, lažno obećavajući novi ovršni zakon, ta ista mrkva i dalje se koristi u razne svrhe pa je dobra i kad treba pred novinarima odgovoriti na pitanja građana.
Vladi je izrada novih zakona glavni „lijek koji rješava sve bolesti“ kad god im se pojavi kakav problem. Problem je tu, ne nema problema, sad ćemo mi raditi na donošenju novog zakona. I to je sve, tako uokrug, za sve probleme. Da, postoji još jedan univerzalni lijek „POVJERENSTVO“, osnivanje povjerenstva za sve. Nakon toga prestaje rad na bilo čemu.
Novi Ovršni zakon ni nakon 5 godina nema niti početni okvir, ako to nije Slovenski ovršni ili kakav drugi normalni ovršni zakon (ovaj naš je Lihvarski). Ove slatke dijelove koje koriste za navlačenje u obliku toga da se ovrha neće moći provoditi na božićnicama i regresima, to ste, draga naša Vlado, mogli donijeti i 2016. godine. Ako ne tad, a onda ODMAH SAD, ISTI ČAS, vrlo lako, potezom pera. Na isti način na koji donosite promptno sve ono što je vama na korist i gdje imate svoje interese (recimo nove Saborske poslovnike itd, itd).
Iako druga strana ima sve poluge vlasti u svojim rukama, potpomognuta je medijima za širenje svoje propagande i naravno kapitalom, građani će pokazati da je njih ipak više i da su U PRAVU.
Udruga Ovršni ustanak

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja