Mladi, želite da se vaš glas čuje?

POZIV NA EDUKACIJU „MLADI KAO POKRETAČI DRUŠTVENIH PROMJENA“

Želiš sudjelovati u stvaranju aktivnosti za mlade u Međimurskoj županiji, ali ne znaš kako?

Udruga Zora poziva te na edukaciju o aktivističkom i volonterskom djelovanju, aktivnom građanstvu, povezivanju i uključenju u udruge/inicijative, organizaciji kampanja i akcija.

Edukacija traje 2 dana – 25.03. (pon) od 7:30 do 13:00 sati i 27.03. (sri) od 13:00 do 18:30 sati u multimedijalnoj dvorani ACT grupe u zgradi Starog hrasta (Ulica Dr. Ivana Novaka 38). Sudjelovanje na oba dana je obavezno.

Edukacija će se provoditi u sklopu projekta “Mladi kao pokretači društvenih promjena” udruge Zora, provodi je Marina Kolar (Konekta), trenerica s više od 15 godina iskustva u radu s mladima, na organizaciji akcija, kampanja i volonterskih programa.

Uči od najboljih – udruga Zora dobitnica je Državne nagrade za volontiranje (2011.), Nagrade za Najbolju organizaciju volontiranja u Međimurskoj županiji (2017.) te Nagrade Zrinski Međimurske županije (2018.).

Proveli smo mnoge projekte, akcije i kampanje s mladima i za mlade, a sada pozivamo i tebe da nam se pridružiš, educiraš, a nakon toga vježbaš svoje ključne kompetencije i sa nama osmišljavaš kampanju koja će se baviti prioritetnim potrebama mladih s područja Međimurske županije.
Prijavi se putem OVE PRIJAVNICE do 22.03.2019.„

https://goo.gl/forms/sTs4Zlhm9olzWXBt2

Poziv je upućen svim zainteresiranima od 15 do 30 godina starosti. Edukacija je za sudionike besplatna, osiguran je ručak oba dana edukacije, a podmirujemo i putne troškove za sudionike.

Broj mjesta je ograničen. U slučaju veće zainteresiranosti, napraviti će se selekcija prijavljenih na temelju opisane motivacije u odgovorima.

Stvaramo održiv i efikasan edukativni program za mlade u svrhu promičemo mlade kao aktivno građanstvo te stvaramo uvjete koji će povećati mogućnosti mladima te podizanju kvalitete njihovih života. Time doprinosimo cijeloj lokalnoj zajednici i postavljamo temelje za dugotrajne i održive pozitivne promjene na području cijele županije i za sve građane.

Projekt „Mladi kao pokretači društvenih promjena“ provodi Udruga Zora s partnerima: Graditeljska škola Čakovec, Srednja škola Prelog i Udruga mladih Efekt. Financijski ga podržavaju Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

(Vinko Okreša)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*