Održan 13. Sportski susret umirovljenika

Već tradicionalno u Gornjoj Dubravi, u organizaciji Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Međimurske županije, organiziran je 13. sportski susret umirovljenika na kojem su sudjelovali umirovljenici iz Preloga, Ivanovca, Čakovec-juga, Gornjeg Hrašćana i PU Međimurske. 

Smijeh, sreća i natjecateljski duh osjetio se u pet kategorija, a to su streljaštvo – zračna
puška, šah i viseća kuglaona za žene i muškarce , pikado za žene i kartanje bele za sve prisutne.

Predsjednik Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Međimurske županije Jožef Pfeifer, zahvalio je na suradnji Međimurskoj županiji koja podržava rad udruga umirovljenika te je poželio svim svojim kolegama prekrasno popodne i nezaboravno druženje.

Zamjenik gradonačelnika grada Čakovca Zoran Vidović istaknuo je dobru suradnju sa Udrugama umirovljenika ponudivši partnerstvo i suradnju i u budućim projektima. 

Župan Međimurske županije Matija Posavec prisutnim natjecateljima poželio je mnogo sportske sreće, zdravlja, osmijeha i nezaboravnog druženja, pohvalivši Savez udruga koji za svoje članove organiziraju ovakva ugodna druženja.

Na ovogodišnjim sportskim susretima umirovljenika najbolja je Udruga umirovljenika Ivanovec, potom Udruga umirovljenika Gornji Hrašćan, dok su trećeplasirani umirovljenici PU Međimurske. 

(m.k.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*