medjimurjepress@gmail.com

Održan 31. tradicionalni susret osoba s invaliditetom Republike Hrvatske

Društvo osoba s invaliditetom Međimurske županije, Čakovec tradicionalno, već 31. put organiziralo je susret osoba s invaliditetom Republike Hrvatske pod nazivom „Jesen v Međimorjo“. Susret je održani 28. rujna u prostorima Sportsko – rekreacijskog centra DG Sport Prelog.

Predsjednica Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije, Miljenka Radović pozdravila je sve prisutne te zahvalila na dolasku. Nazočnima su također uvodne pozdrave te riječi potpore uputili u ime Grada Murskog Središća gradonačelnik Dražen Srpak te u ime Grada Preloga gradonačelnik Ljubomir Kolarek, koji je i ujedno otvorio 31. susret „Jesen v Međimorjo“.

Program svečanog otvorenja vodila je članica Društva Klaudija Kozol.

Na tradicionalnom susretu „Jesen v Međimorjo“ okupilo se više od 260 osoba s invaliditetom iz cijele Republike Hrvatske te iz susjedne Bosne i Hercegovine. Nakon službenog otvorenja susreta, uslijedile su sportske igre: viseća kuglana, šah, pikado, utrka u kolicima te belot.

Za sve prisutne Društvo je organiziralo tombolu s vrijednim nagradama. Nakon sportskih igara uslijedilo je proglašenje pobjednika u pojedinim disciplinama te podjela medalja. Nakon službenog dijela susreta, druženje se nastavilo u veseloj atmosferi, uz ples i pjesmu.

U cilju pomoći u organizaciji međunarodnog susreta osoba s invaliditetom „Jesen v Međimorjo“, uključilo se stotinjak pravnih i fizičkih osoba s područja Međimurske županije, koji su osigurali tombole ili pomogli novčanih sredstvima, na čemu im iskreno zahvaljujemo.

DOSTI

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*