medjimurjepress@gmail.com

Otvoreno pismo županu Međimurske županije Matiji Posavcu

HITNO RJEŠAVANJE SLUČAJA MEISO D.D. GORIČAN

Poštovani župane Posavec,

javljamo vam se u ime udruge Ovršni te stranke Slobodna Hrvatska.

Vjerujemo da ste upoznati sa situacijom tvrtke MEISO d.d. Goričan. Nakon što su radnici jučer dali podršku svojoj direktorici Dominić, danas su se podršci priključili i aktivisti Slobodne Hrvatske te udruge Ovršni! Trenutno smo zaključali radnike i direktoricu u tvornicu, kako bi oni nesmetano bez političara mogli nastaviti sa radom i ispoštovati svoje rokove.

Vas Župane pozivamo da dođete u tvornicu kako bi se prekinula ovu dugogodišnju agoniju za koju krivimo HDZ! Ministar Darko Horvat želi izbaciti na cestu direktoricu zajedno sa radnicima. Ne želimo da se u Međimurju dogodi Uljanik i 3. Maj sve zbog interesa od HDZ-a. Želimo da se ova agonija što prije riješi, ako treba i pod cijenu izlaska HNS-a iz vladajuće koaliciji. Uvijek ste se zalagali za građane. U pitanju je velik broj radnika, tvrtka je uredno plaćala poreze, jubilarne nagrade radnicima, božićnice itd. Vadajući moraju pronaći rješenje koje bude zadovoljilo radnike! O njihovim životima se radi!

Ukoliko se ne odazovete ovom pozivu, organizirat ćemo prosvjed pred međimurskom županijom.

Također pozivamo sve građane općine Goričan, Međimurke i Međimurce te ostale građane RH da nam se pridruže te da zajedno ne dozvolimo ovu očiglednu HDZ-ovu krađu.

Udruga ovršni Ustanak

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*