medjimurjepress@gmail.com

Pohvale članovima UDVRD Mursko Središće

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, Podružnica Mursko Središće jedna je od aktivnih udruga na području grada. Njezini članovi gotovo uvijek se odazovu i rado sudjeluju na mnogobrojnim manifestacijama koje organiziraju Grad Mursko Središće i Turistička zajednica grada Mursko Središće – Murska alka, Gradski kotlići, Božićni sajam…

Nagradivši njihov trud i zalaganje, krajem prošle godine, Grad Mursko Središće je članovima UDVRD-a dao na korištenje novouređenu, adekvatnu prostoriju koja se nalazi u zgradi stare pošte/apoteke.

Danas, 22. kolovoza 2019. godine, gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak održao je radni sastanak s brojim članovima Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rada, Podružnica Mursko Središće na temu poboljšanja položaja i djelovanja Udruge. Radnom sastanku prisustvovao je i predsjednik Gradskog vijeća Grada Mursko Središće Zvonko Vrtarić. Gradonačelnik se zahvalio članovima na njihovom aktivnom radu u udruzi te je istaknuo kako će Grad i dalje, u okviru svojih mogućnosti, kroz tekuće donacije financijski pomagati udruzi. Po završetku radnog sastanka Grad Mursko Središće za sve je članove organizirao neformalno druženje uz skromnu zakusku na skeli „Fusek“ uz rijeku Muru.

(GMS)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*