medjimurjepress@gmail.com

Potpora nasilnom izbacivanju iz stana

Udruga Ovršni, stranka Slobodna Hrvatska i Mreža potrošača danas su bili potpora gospođi J. M koju žele nelegalno i nasilno izbaciti iz stana. Danas su oni morali biti tu kao brana, umjesto da svoj posao odradi policija i državno odvjetništvo u Varaždinu, koji nisu reagirali na prijetnje smrću i provaljivanje pajserom u stan. Pravdu ova gospođa nije dobila ni na sudu, jer su ovršna sutkinja i viša sudska savjetnica prodale stan iako postupci nisu završeni.
Činjenice su tu: Ovršni i parnični postupak je još u tijeku, a stan su sutkinje već prodale i to za 1/3 procijenjene vrijednosti.   Stan je kupio lihvar koji ga već prodaje za 600.000 tisuća kuna.Nasilnik sada. da bi što prije okrenuo novac, pokušava iseliti gospođu iz stana prije okončanja postupaka i to čini  prijetnjama, zastrašivanjem, dovodeći plaćene ljude, pajserom provaljujući, uz prijetnje smrću. Da je postupak i okončan i izvršen, na ovaj način se deložacija ne smije obavljati. Ovaj vandal je kazneno prijavljen. Zašto policija i Državno odvjetnišvo u Varaždinu nisu odmah djelovali i zaustavili ovakve radnje?
Očekujemo da će pravna država proraditi, privesti i pritvoriti nasilnika, ne čekajući da se i druge njegove prijetnje ostvare. Želimo i moramo spriječiti nasilnike, jer Hrvatska nije divlji zapad devetnaestog stoljeća gdje nasilna skupina revolveraša otima kuće i farme.
O tome da već i vrapci na grani pričaju o tome da lihvari i kamatari, kokošarska mafija, hodočasti po sudovima tražeći ovršene nekretnine. Sve to dozvoljava ministarstvo pravosuđa.
Udruga Ovršni ustanak 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*