Međimurje Press
Udruge

Potvrđen još jedan mandat rukovodstvu ogranka Pribislavec

Ogranak UDVDR-a RH PMŽ Pribislavec održao je Izborni Sabor 16.3.2019. godine na kojem su izabrana tijela Ogranka. Predsjednik Ogranka i u narednom četverogodišnjem mandatu ostaje Branko Borković koji je nazočnima podnio izvješće o radu i plan rada za ovu godinu te naglasio da smo Udruga koja se niti omasovljuje niti pomlađuje. Iz tog razloga naša je zadaća da stalno promičemo vrijednosti i istinu o Domovinskom ratu kao i njegujemo sjećanja na sve one koji su za našu domovinu dali svoj život.

Sa takvom konstatacijom su se složili i svi nazočni gosti među kojima su bili pročelnica OV Pribislavec Mateja Topolko Drvoderić, predsjednik podružnice Stjepan Horvat, tajnik Dražen Tkalec, predstavnici Ogranaka iz Čakovca, Male Subotice, G.Mihaljevca, Belice,Preloga, Murskog Središća i Ivanovca. Također su nam se pridružili i predstavnici općinskih udruga: DVD Pribislavec, KUD Kaštel Pribislavec, podružnica umirovljenika, Aeroklub Međimurje, ŠRD Sunčanica.

Nakon Sabora nastavljeno je druženje uz domjenak koji su priredili vrijedni članovi Ogranka Pribislavec, a za slasne klipiće pobrinula se gđa. Marija Borković.

Upućen je apel svima koji imaju status branitelja da se pridruže radu Ogranka Udruge i pomognu u nastojanjima da što kvalitetnije ostvarimo svoja prava i obaveze pod geslom „Zajedno u ratu, zajedno u miru“.

Tekst: Zdravko Belec

Foto: Tihomir Okreša

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja