medjimurjepress@gmail.com

Poziv građanima Međimurske županije koji imaju rješenje o deložaciji ili im prijeti deložacija

Udruga Ovršni poziva građane Međimurske županije koji imaju rješenje o deložaciji ili im prijeti deložacija iz jedinog doma da nam se jave.  Udruga je u suradnji s Međimurskom županijom osigurala sredstva za pomoć deložiranim građanima ili onima kojima prijeti deložacija iz jedinog doma.

Osiguravamo pravnu pomoć odvjetnika, pomoć oko pronalaska novog stambenog smještaja ako bude potrebno, pomoć oko plaćanja prvih stanarina i režija(ograničeni vremenski rok). Udruga će putem ovih sredstava socijalno zbrinuti građane koji su deložirani ili im prijeti deložacija iz jedinog doma.

Pozivamo građane da nam se jave i da ne čekaju  da bude prekasno, da dođe do deložacije već da se jave odmah, jer se može kada se krene na vrijeme puno toga učiniti.Udruga ima svog odvjetnika koji se zajedno sa nama bori protiv ovršne mafije. Zato vas obaviještavamo kako postupiti  da ne dođe  do deložacije iz  jedinog doma.

Građani neka ne izbjegavaju primati pozive, obratite  pozornost na pouku o pravnom lijeku i pročitati u kojem roku se stranka može žaliti, ako se smatra da je riješenje o ovrsi neosnovano svakako uložiti žalbu u žalbenom roku. Računanje roka za žalbu teće od sljedećeg dana, ne od onog kojeg ste primili poštu i završava zadnjeg dana u kojem je rok određen. Ako rok za ulaganje žalbe istiće na dan državnog praznika, subotom ili nedeljom rok završava u tom slučaju sljedećeg radnog dana.U toj žalbi treba istaknuti sve relevantne činjenice.

Javite se na mail
udrugaovrsni@gmail.com
Udruga Ovršni Međimurske županije.

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*