Međimurje Press
Udruge

Poziv udrugama za prijavu u program StudentHeroji!

Platforma za Društveni centar Čakovec poziva udruge da se uključe u program StudentHeroji, kojim će studenti, volonteri Međimurskog veleučilišta, rješavati probleme s kojima se susreću u svojem radu i provedbi programa i aktivnosti.

Animacija članova, posebice mladih, manjak stručnog kadra koji bi se bavio administracijom, loša digitalna pismenost i slaba vidljivost u zajednici samo su neki od problema s kojima se svakodnevno susreću članovi udruga. Kao projektne zadatke, rješavat će ih studenti MEV-a u timovima, a po završetku će udruge dobiti najbolja rješenja, smjernice i upute za poboljšanje svojeg djelovanja.

Sudjelovanje u programu StudentHeroji je potpuno besplatno, a svoju udrugu možete prijaviti putem službene stranice Platforme za Društveni centar Čakovec. Ispunite prijavnicu, napišite problem s kojim se susreće vaša udruga i prepustite studentima da ga riješe!

Program StudentHeroji provodi se u sklopu projekta ‘Program podrške – projekt asistent’ Platforme za društveni centar Čakovec i u suradnji s Općinom Sveti Juraj na Bregu, financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Matija Moharić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja