Predstavljanje projekta „Impuls za 54+“ i potpisivanje Sporazuma o financiranju udruga umirovljenika

utorak, 24. srpnja 2018. godine u 10:00 sati u Maloj vijećnici, Međimurske županije, održat će se konferencija za medije vezano uz dobivena bespovratna EU sredstva za projekt “Impuls za 54+” čiji je nositelj Međimurska županija, a partneri Kulturno umjetničko društvo Mura, Matica umirovljenika Međimurske županije i Knjižnica „Nikola Zrinski“ Čakovec.

Ujedno će župan Međimurske županije Matija Posavec potpisati i Sporazume o financiranju sa Maticom umirovljenika Međimurske županije, Savezom udruga umirovljenika i starijih osoba Međimurske županije te Udrugom umirovljenika Prelog, a s ciljem podrške aktivnostima ljudima treće životne dobi na području Međimurske županije.

Pojedinosti o značaju i sadržaju samog projekta te sporazuma o financiranju predstavit će župan Međimurske županije Matija Posavec, zamjenica župana Sandra Herman, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb dr.sc. Sonja Tošić Grlač, predstavnice REDEA-e, te predstavnici projektnih partnera i udruga umirovljenika.

(Goran Gotal)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*