Tradicionalna proslava Valentinova Udruge osoba s intelektualnim teškoćama

Valentinovo je dan kada širimo ljubav, ali i idealna prilika za okupljanje, ples i druženje. To dobro znaju članovi Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije koji su se već tradicionalno zabavljali u restoranu Kristal. 

Uz recitaciju, pjesmu, folklorni program i mnogo plesa s brojnim su uzvanicima proslavili Dan zaljubljenih. Među gostima, članovima Udruge domaćina te ostalih srodnih udruga iz Čakovca, Lendave i Preloga, njihovih obitelji, asistenata, učenika i djelatnika Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec, događaju je, uz zamjenika čakovečkog gradonačelnika Zorana Vidovića te ravnateljicu Centra za socijalnu skrb Čakovec Alenku Bilić, ispred Međimurske županije nazočila pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Sonja Tošić-Grlač. 

Predsjednica Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Marija Puklek istaknula je kako udruga postoji pola stoljeća te dodala da je proslava povodom Valentinova samo jedan segment mnogobrojnih aktivnosti kojima se podiže kvaliteta života njihovih članova.

(I.K.)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*