medjimurjepress@gmail.com

Tradicionalni božićni susret u Varaždinu

Kao i proteklih godina Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina organiziralo je već tradicionalni božićni susret dana 26. prosinca 2017. godine na koji su se članovi Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije, s veseljem odazvali.

U 11:00 sati održana je sveta misa u Varaždinskoj katedrali namijenjena osobama s invaliditetom, a po završetku Svete mise upriličen je zajednički ručak i druženje u hotelu „Turist“ u Varaždinu za sve sudionike susreta.

Nakon riječi dobrodošlice koje je svim uzvanicima uputio predsjednik Društva distrofičara, invalida, cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina, gospodin Ivan Vujec, druženje se nastavilo uz odličnu hranu i dobar glazbeni program do kasnih popodnevnih sati.

I tako su članovi Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije, sa članovima Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina, kao i s ostalim srodim udrugama  diljem lijepe Naše, proslavili Božićne blagdane – na zadovoljstvo svih sudionika.

(DOSTI)

 

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*