Udruga Biovrt poziva

Otvoren javni poziv za organizatore besplatnih proljetnih predavanja udruge Biovrt – u skladu s prirodom

Udruga Biovrt – u skladu s prirodom otvara javni poziv za besplatna proljetna predavanja udruge Biovrt – u skladu s prirodom 2018.

Posjetiti ćemo nekoliko mjesta/gradova u Hrvatskoj i održati besplatna predavanja na temu “Vrtlarenje u skladu s prirodom”.        

Na predavanju ćete saznati kako (i zašto) uzgajati vlastitu zdravu hranu bez primjene pesticida i mineralnih gnojiva. Predavačica Silvija Kolar-Fodor, predsjednica udruge Biovrt, otkriti će vam prirodne metode povećanja plodnosti tla, kako kreirati vrt koji je otporniji na bolesti, nametnike i na klimatske promjene te kako u njemu uzgojiti obilje zdrave hrane.

Otvaramo poziv organizatorima predavanja (udruge, knjižnice, institucije i sl) za mjesta/gradove u kojima ćemo održati predavanja. 

Ukoliko želite ugostiti naše predavanje, evo nekoliko uputa za prijavu:                                                                                                                 – Predavanja će se održavati tijekom mjeseca veljače i ožujka 2018.

– Ovaj poziv otvoren je za područje cijele Republike Hrvatske

– Predavanje treba biti organizirano na javnom mjestu i otvoreno za javnost (sudjelovanje javnosti na predavanju mora biti besplatno).

– Organizator se obvezuje organizirati prostor, obavijestiti medije i javnost o održavanju predavanja, osigurava laptop i projektor za održavanje predavanja.

– Predavanje traje sat vremena (1 h) nakon čega je moguće organizirati razmjenu sjemena. Predavačica može donijeti višak sjemena iz biovrta, ovisno o sezonskom višku.

– Udruga Biovrt osigurava poklon za sve sudionike predavanja – 1 vrećicu sjemenja “Rajčice mix” po osobi.

Predavanje je besplatno, pokrivaju se jedino troškovi puta predavačici (da li ih plaća organizator ili se skupljaju u vidu donacija od sudionika odluka je organizatora).

Zainteresirani?

Prijave se zaprimaju od 22.1-5.2.2018. putem ovog obrasca: https://tinyurl.com/prijavnica-proljetnapredavanja

Nakon završetka javnog poziva, kontaktirati ćemo odabrane za daljnji dogovor o predavanju, te javno objaviti popis mjesta predavanja.

Udruga Biovrt – u skladu s prirodom od 2012. inspirira i educira o životu u skladu s prirodom. Stvaramo zajednicu koja čuva biološku raznolikost, razumije svoju ulogu u prirodi te čuva naše nasljeđe, sjeme i znanje u svrhu uzgoja zdrave hrane, postizanja prehrambene neovisnosti i očuvanje prirode za buduće generacije.

/Silvija Kolar Fodor/

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*