Međimurje Press
Udruge

Udruga Fijolina traži volontere za Porcijunkulovo!

Humanitarna Udruga Fijolina traži više volontera/ki za svoj štand povodom manifestacije Porcijunkulova u Čakovcu od 30. srpnja do 2. kolovoza 2021. godine.

Fijolina je osnovana je 21. ožujka 2012. u Čakovcu s ciljem pružanja potpore djeci i mladeži bez roditelja ili adekvatne roditeljske skrbi i bolesnoj i siromašnoj djeci i mladima. Udruga je otvorena i za sve mlade glazbenike, a osim glazbene sekcije, imaju i foto i video sekciju, te im se i tu možete pridružiti.

Opis posla – volonteri će biti zaduženi za promociju udruge Fijolina na štandu u centru grada. Na štandu će se prikupljati donacije za udrugu, a svi volonteri bit će dodatno upoznati od strane organizatora volontiranja koja su njihova zaduženja.
Vrijeme volontiranja je od 30. srpnja do 2. kolovoza 2021., za vrijeme trajanja manifestacije. Volontira se u tri smjene, po četiri sata svaki volonter/ka (ujutro, popodne, navečer). Svaki/a volonter/ka može sam/a odabrati u kojoj smjeni želi volontirati (po dogovoru s organizatorima volontiranja i ostalim volonterima).
Ako ste zainteresirani za ovo volontiranje, želite dodatno usavršiti svoje komunikacijske vještine i želite se upoznati više s radom udruge Fijolina te pomoći djeci bez roditeljske skrbi, javite se na broj 099 6896213 (Ana Maria Babić). Prijave se primaju završno do 29. srpnja do 12 sati.
Tatjana Zoka

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja