medjimurjepress@gmail.com

Udruga za podršku žrtvama i svjedocima Varaždin-Čakovec

POZIV ZA VOLONTIRANJE

Za volontere i volonterke biti će organiziran besplatni edukacijski program kako bi stekli znanja o principima rada sa žrtvama i svjedocima kaznenih djela i prekršaja te vještine potrebne za pružanje podrške, u organizaciji Ženske sobe iz Zagreba uz sudjelovanje predavača iz Udruge za podršku žrtvama i svjedocima kao i prilika za upoznavanje i razmjenu iskustva volontera drugih organizacija na programu. Nakon završene edukacije svim sudionicima/ama izdati će se potvrde o sudjelovanju na edukaciji.

OPIS VOLONTERSKE POZICIJE: Volonteri/ke koji/e završe edukaciju za pružanje podrške žrtvama i svjedocima, pružat će emocionalnu podršku, informacije o pravima,  praktične informacije putem telefona neposredno u uredu ili terenu i/ili pružati direktnu podršku na sudu. Direktna podrška na sudu organizirati će se kroz tjedna dežurstva u prostoru Županijskog suda u Varaždinu, Općinskog suda u Čakovcu, Prekršajnog suda u Varaždinu, Prekršajnog suda u Varaždinu, Stalna služba Novi Marof i Prekršajni sud u Čakovcu.

Kako se prijaviti: putem e-maila: pzs@pzs.hr

Pismena prijava treba sadržavati:

životopis i motivacijsko pismo koje sadrži opis dosadašnjeg iskustva, vještina i znanja,

Za potrebe volontiranja, a nakon odabira vas volontera tražimo uvjerenje o nekažnjavanju kao i uvidu kaznenu evidenciju volontera.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte na e-mail: pzs@pzs.hr ili podrska.zrtvama.i.svjedocima@gmail.com

Miren Špek, voditelj programa i Izvršni direktor

Larisa Spahić, voditeljica ureda Varaždin

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*