Udruga “Prijatelji Svetog Roka”

Božićni koncert u Draškovcu

Manifestacija “Advent s Prijateljima …”. pri samom je završetku. Udruga “Prijatelji svetog Roka” i Mješoviti pjevački zbor Udruge pozivaju Vas na

X. BOŽIĆNI HUMANITARNI KONCERT  pod nazivom “PRIJATELJI ZA DARIA…”

koji će se dana 06. siječnja (subota) 2018. godine s početkom u 17.00 sati održati u Zavjetnoj crkvi svetog Roka u Draškovcu.

Na Koncertu će nastupiti polaznici Umjetničke škole “Miroslav Magdalenić” Čakovec – Područnog odjela Donji Kraljevec, župne orguljašice Magdalena Mikec i Paula Petrić, Zbor “Ime ljubavi” iz Koprivnice, Ženska vokalna skupina “Sveti Marko” iz Selnice, Mješoviti pjevački zbor Župe “Svetog Nikole biskupa” iz Koprivnice te domaćini, Mješoviti pjevački zbor Udruge “Prijatelji svetog Roka”.

Suorganizatori koncerta su Grad Prelog i Hrvatsko društvo skladatelja te stručna služba za Zaštitu autorskih muzičkih prava (HDS ZAMP). Sav prikupljeni dar biti će namijenjen za potrebe liječenja i rehabilitacije Daria Balent iz Oporovca stradalog u prometnoj nesreći.

Za ovu namjenu otvoren je žiro račun Humanitarne akcije IBAN broj HR36 2340 0091 5109 0543 4 kod “Privredne banke Zagreb” d.d. na koji se mogu uplatiti donacije i dobrovoljni novčani prilozi.”

(Ž.S.)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*