Udruga studenata kojoj je cilj unapređenje lokalne zajednice

Lokalni odbor AIESEC-a u Varaždinu održao je „Local Training Seminar”, drugi seminar regrutacijskog procesa ove akademske godine. Seminar je bio prvenstveno namijenjen za potencijalne nove članove, no na njemu su sudjelovali i trenutni članovi AIESEC-a.

Veliku podršku od samog početka rada AIESEC-a Varaždin dao je grad Ludbreg koji je sada i njegov dugoročni partner. Osim Ludbrega, rad i aktivnosti AIESEC-a uvijek podržava i Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu, a konferenciji (i ostalim sličnim aktivnostima) su pridonijeli i ALPHA M te Grofovska klet i Near ME festival. Seminar je održan 4. ožujka 2017. godine u Centru za mlade Varaždin. Na njemu se novim članovima nastojala približiti slika same organizacije, njezin identitet, vizija, ciljevi, način na koji se u njoj radi, kultura i druge osnovne značajke. Kroz interaktivne radionice i predavanja članovi su upoznali osnove AIESEC-a, vidjeli koje im se mogućnosti pružaju njihovim angažmanom u istom, upoznali jedni druge te imali priliku raditi u timovima. Također su imali interaktivne radionice o različitim vještinama koje će im pomoći kako u osobnom tako i poslovnom životu, a to su prezentacijske vještine, prodajne i pregovaračke vještine, timski rad i liderske vještine.

Na seminaru je sudjelovalo više od 30 delegata, uključujući i trenutne članove AIESEC-a Varaždin. Seminar je dodatno obogaćen dolaskom podpredsjednika AIESEC-a Hrvatske, Brazilcem Ruanom Caetanom.

(Antonio Ćorluka)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*