Udruga Zora proslavila 15. rođendan!

Udruga Zora svoju je priču počela pisati 8. rujna 2003. na osnivačkoj sjednici skupštine, a u Registar udruga Republike Hrvatske upisana je 13. listopada 2003.

Punih 15. godina kasnije, od srca želimo zahvaliti svim volonterima, članovima, partnerima, suradnicima, medijima, donatorima i članovima/icama tima na praćenju našeg rada i zajedničkom stvaranju bolje zajednice.

Teško bi bilo opisati sve aktivnosti, projekte, uspone i padove, pa smo vam pripremili kratki video koji će vas vremeplovom vratiti u 2003. godinu i prisjetiti vas nekih od trenutaka koje smo zajedno prošli.

Kratki rođendanski video možete pogledati ovdje.

Udruga Zora dobitnica je i mnogih nagrada za svoj uspješan rad:

  1. dobitnici smo Državne nagrade za volontiranje
  2. Zorina najvolonterka Dijana Kontrec (sada Miri) Najvolonterka Međimurske županije2012. Zori dodijeljeno priznanje „Medijska zvijezda“ od Agencije za mobilnost i programe EU za najbolju vidljivost projekta2012. Marina Kolar, tadašnja Izvršna direktorica udruge Zora dobitnica Priznanja za promicanje mirotvorstva, nenasilja i ljudskih prava u lokalnoj zajednici „Krunoslav Sukić“
    2013.  Povelja Međimurske županije za 10 godina uspješnog rada na promociji ljudskih prava.
    2017. Najbolja volonterska organizacija Međimurja, Međimurska županija
    2018. Nagrada Zrinski, Međimurska županija

Udruga Zora je nevladina i neprofitna organizacija civilnog društva predana promociji ljudskih prava i jednakih mogućnosti za sve, razvoju zajednice i poboljšavanju položaja socijalno isključenih skupina.

Kroz aktivnu ulogu u zajednici potičemo pozitivne društvene promjene koristeći zajedničke vrijednosti kao što su timski rad, profesionalnost i jednake mogućnosti.

(Tena Kovač)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*