Upitnik o procjeni potreba organizacija civilnoga društva

Upitnik o procjeni potreba organizacija civilnoga društva u pripremi i provedbi aktivnosti koje će biti organizirane povodom predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem EU

sukladno zaključku sa sastanka radne skupine Savjeta za međunarodnu suradnju (uključujući suradnju s EGSO) održanog 29. ožujka, Ured za udruge pripremio je Upitnik o procjeni potreba organizacija civilnoga društva u pripremi i provedbi aktivnosti koje će biti organizirane povodom predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem EU.

Upitnikom se žele prikupiti informacije od strane organizacija civilnoga društva, a koje bi zatim bile predstavljene na tematskoj sjednici Savjeta za razvoj civilnoga društva u lipnju/srpnju 2019. godine te Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, kao koordinatoru HR PRES 2020 na nacionalnom nivou.

Svrha upitnika je dobiti uvid u potrebe OCD-a kako bismo na vrijeme osigurali podršku te koordinaciju svih aktivnosti OCD-a, s ciljem osiguravanja dostatnih financijskih sredstava te uspostave dodatne sinergije i šireg utjecaja.

Upitnik se može ispuniti do 25. travnja 2019,a  dostupan je na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJHK4ZHoQ6S7CZeiAYJ7Pa-kdE_WEuvX_iCLB-7mMfCfukkg/viewform

Nemanja Relić, mag. pol.

Savjetnik u Vladi i Vladinom uredu

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske

Odjel za strateško planiranje, programiranje i informiranje
nemanja.relic@udruge.vlada.hr
01/4599-818

http://udruge.vlada.hr

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*