medjimurjepress@gmail.com

Upoznaj Međimurje

Udruga studenata Međimurja vas vodi na dvodnevni izlet kroz čarobni kraj između Mure i Drave

Za sve članove, simpatizere i ljubitelje Međimurja, Udruga studenata Međimurja i ove godine organizira tradicionalan dvodnevni izlet u najljepši hrvatski kraj u sklopu projekta „Upoznajmo Međimurje“. Putovanje će se održavati 18. i 19. svibnja 2019., a naglasak će biti na upoznavanju ljepota, kulture i običaja u Međimurju.

Izlet će započeti u subotu, 18. svibnja kada je ujutro planiran polazak autobusom iz Zagreba te dolazak u Čakovec i prijem kod župana Međimurske županije, gosp. Matije Posavca. Nakon toga planiran je posjet „Etnografskoj zbirci dr. Juraj Kolarić“ u Donjem Hrašćanu te ručak u restoranu „Bajzovi dvori“. Poslijepodne slijedi smještaj u Toplicama Sv. Martin te odlazak na popularnu manifestaciju „Urbanovo“ u Štrigovi.

Sljedećeg će dana gosti imati priliku okusiti tradicionalan međimurski doručak te se osvježiti u toplicama, nakon čega slijedi posjet mlinu na Muri u Žabniku i etnografskoj zbirci „Jen den v živleju mlinara Franca Žalara“. Također, planirana je i vožnja skelom na drugu obalu rijeke Mure uz slobodno vrijeme te povratak prema Zagrebu u kasnijim popodnevnim satima.

Cijena izleta iznosi 240,00 kuna te su u nju uključeni svi navedeni sadržaji, dok je cijena za članove udruge 220,00 kuna. Detalje oko prijave, načina plaćanja i dodatnih informacija možete pronaći na Facebook stranicama Udruge studenata Međimurja, na događaju:https://www.facebook.com/events/375669096373263/?ti=cl.

Vidimo se na nezaboravnom putovanju kroz čarobni kraj između Mure i Drave na samom sjeveru Lijepe Naše!
Lovro Horvat
Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*